Over

Fotografie begon voor mij als een leuke hobby waar ik mij in kon uitleven, maar al snel groeide het uit tot een grote passie. Het geeft mij telkens een rustig en vertrouwd gevoel om te weten dat elk moment, herinnering, lach, die in een fractie van een seconde voorbij gaat, vaststaat en nooit meer kan vervagen. Ik heb dat gevoel gevolgd en met volle overtuigingskracht ben ik mij op professioneel vlak beginnen ontplooien.

 

In een wereld met beeld in overvloed, wordt het steeds belangrijker en uitdagender om tijdloze, krachtige en inspirerende foto’s vast te leggen. Een eigen unieke stijl en een duidelijke visie maken het verschil. Wat ik belangrijk vind, is het realiseren van beelden waar ik steeds opnieuw naar wil kijken. Beelden die net iets meer te zeggen hebben dan wat er zich afspeelt.

 

Er is niets leukers dan mensen fotograferen, geen twee personen zijn hetzelfde. Ik ga meestal voor natuurlijke en spontane beelden die zoveel mogelijk vertellen over de persoon die voor de camera staat. Mijn passie gaat uit naar modefotografie, huwelijksfotografie, bedrijfsreportages en portretfotografie.